8 Januari

Jaha var ett tag sen jag skrev men det är ju lite puckat det här så får se om jag lyckas bättre detta året :)
Vad har hänt på sistone då? Jag och älskling firade 2 år i går helt sjukt vad tiden går fort...men nåt som var ännu sjukare var att han överraskade mej med att baka äpplepaj..didänt si dätt wan kåming. Den var skitgod trots att det inte var någon kanel i...
Har fått vara lite ledig från jobbet pga förlamning...höhö nä men jävligt ont i ischias har jag (hur det nu stavas) håller på och kletar in mej med voltarengel 3 gånger om dan..mums. Sen har svärmor langat diklofenak åt mej...men jag håller mej till tuben så länge. känner mej redan bättre.
Ska slöa gärnet i kväll för i morn ska jag jobba delad tur, sen ska jag jobba kväll på torsdag och delad tur på söndag..sen blir det förmodligen (mandel)massa mer jobb efter att dom har diffat schemat i morn. GÖTT!!
Älskling och jag planerar lite smått att dra en sista minuten låååååångt bort. typ Thailand eller Brasilien skulle sitta fint...
Nä nu ska jag göra lite mat..kanske återkommer

En go dialog med en tant på hemmet:
Jag: Jag hade en sån mardröm i natt..den var riktigt hemsk...då är det skönt att vakna och förstå att man har drömt. Drömde du nåt i natt?
Tanten: Det kommer jag inte ihåg..men en natt! Då drömde jag att klockan var 02.30 men det var den inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0