10 December

Morsning korsning!
Nu är jag vaken...eller har ju vart det ett litet tag men ändå.
Nattjobbet gick ganska bra,lite hektiskt emellanåt så det var gött att kommahemoch slänga sig i sängen. Svärmor skulle komma hit och hjälpa mej tvätta fönstrena. Men hon måste ha smygit väldigt bra för jag hörde aldrig att hon var här. Så stackaren fick ju tvätta fönstren själv. Känner mej som en bortskämd snorunge nu. Jag måste verkligen ha varit helt däckad.
Ska jobba i natt igen men sen är jag ledig fram till söndag kväll som det ser ut nu då.

Kan ju uppdatera er lite om magen eftersom det är en del som är nyfikna hehe. Besöket hos barnmorskan gick bra. Pratade lite allmänt och började skriva journal mm. Jag har ju i princip varit symptomfri nu när tröttheten har försvunnit också är bara kissnödig ofta. Är ju lite orolig för det av någon underlig anledning men bm tyckte bara att jag skulle vara glad för det...jaja fick lämna några rör med blod och även i uppdrag att lämna ett urinprov på våc i Kvänum så dom kunde skicka det vidare. Får hoppas att allt ser bra ut. Vägde mig också och tydligen har jag redan gått upp 4 kg (!) vad händer liksom?

Nu måste jag nog göra lite käk!

Kommentarer
Postat av: marie

åå så spännande. Det är underbart att få bebis :)

2009-12-10 @ 20:50:03
URL: http://smakottar.blogg.se/
Postat av: Bella

Gulligt :)

Du borde lägga upp bilder på din växande mage, så man får se hur lillen växer :)

2009-12-10 @ 21:12:08
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: Louise

Hähähä då har du oxå bra smak! :) Allt som allt gick jag upp 33kg!! Fast jag samlade på mig så mycket vatten. Ja magkort vill vi absolut haupp! :D Kram

2009-12-11 @ 18:10:27
URL: http://lojsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0