5 December

Godmorgon...
haha har typ sovit hela dagen. Ingen energi alls över huvudtaget. Men ni behöver inte sätta glöggen i vrångstrupen för jagska faktiskt jobba i natt och då får man sova som en gris innan höhö.

Som sagt har inte gjort någonting i dag men det är rätt gött det med. Älskling ochsvärfar har ju i alla fall varait i huset sen kl 10 så dom har fått en hel del gjort. Snart kommer dom hit och lastar in lite stolar som behövsi morn när vi ska fira Håkans mormors 80-årsdag. Så då följer jag med dom hem till svärföräldrarna nu innan jag jobbar. Jag hörde något om pizza och det är jag så förbannat sugen på så det får jag ju bara inte missa.

Kan ju även berätta lite smått om varför jag var(fortfarande är) så förbannad på vara kommun. Jag misstänker att dom håller på och fifflar med mina lasdagar. Ni som är timmanställda inom vården vet vad jag talar om. När man har jobbat 720 arbetstillfällen så lasas man in och blir tillsvidareanställd i kommunen och dom måste gräva fram ett jobb åt mej typ. Men när jag ringde kärringen på lönekontoret började hon svamla något om vikdagar som jag aldrig hört talas om innan. Allt var så jävla luddigt och hon hade fan inga bra svar att komma med. Visste inte ens vad hon själv pratade om i princip. Det här ska jag gå till botten med och räkna ihop alla mina lasdagar själv. Mig kör man fan inte över så lätt!

nu kommer älsklingen

Kommentarer
Postat av: sandra

vikdagar har jag heller ALDRIG hört om! Räkna du själv istället så du får bättre resultat:)

2009-12-06 @ 00:13:07
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hej

Ta det lugnt gumman inte bra för barnet om du stressar upp dig. Det kommer att ordna sig du vet ju själv hur du jobbat så det är bara att visa upp detta. Mormor hade varit hos Håkan och Stig igår hon tyckte att det kommer att bli jätte fint.

Vi kommer ner till jul och vill bo några dagar hos er jag kan hjälpa dig med gardiner e t c när jag kommer. Kram

2009-12-06 @ 18:59:41
Postat av: Bella

Jobbigt att de ska göra allt för att lura en då! Hoppas du får ordning på det!

2009-12-07 @ 16:29:47
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: marie

BRA! Kör dom över dig är det bara att mosa tillbaka!!



Jag skrattade för mig själv åt glöggen i vrångstrupen där..du skriver för kul! :D kram

2009-12-09 @ 09:57:52
URL: http://smakottar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0