23 November

Jorå eftersom jag har blivit hotad med stryk (typ) om jag inte uppdaterar oftare så får jag väl ta tag i mig själv lite.
Har haft en jobbig helg bara. började med Alexanders begravning som var något av det värsta jag gått igenom men den var också otroligt fin. Kändes som om han var med oss där eftersom en jämngrå himmel plötsligt sprack upp och solen kom fram. Måste ha varit Alex som log uppifrån himlen. Sandra och Alexanders familj finns i mina tankar. Vila i frid nu Alex så ses vi igen när tiden är inne.

Fredagen gick inte helt i sorgens tecken utan Evve, Emma, Fjällan och jag drog till Skövde på kvällen och åt jättegodmat på Mangos. Kan verkligen rekomendera det stället om man gillar mycket kött. Efter det rullade vi därifrån och köpte varsin stor godispåse att ha till bion för vi skulle ju givetvis på premiären av New moon vi och alla fjortisar i kommunen typ. Herregud vilket liv det var på dom. Filmen var mycket bra i alla fall och det var många läckra killar att fästa blicken på om man säger så. Jag har nog gått över till team Jake nu höhö. En mycket trevlig kväll som var precis vad jag behövde.
Resten av helgen var det jobb och det var riktgit kämpigt för mej eftersom jag varit så hiskeligt trött denna helgen och nästan mått illa. Ska det börja nu kanske?

I dag är jag i alla fall ledig. hade inget jobb på hela veckan i princip men så ringde resursen just och jag fick en kväll i morn och jobb på söndag. gött. Nu ska jag försöka ta tag i lite grejer. Kanske börjar packa ihop lite smått eftersom vi ska försöka flytta innan jul.
Uppdaterar sen igen!
herrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0