4 Oktober

tjo faderittan!
Då har man vaknat till liv då. Man var ju ute och svirade i går till sena timmen så då får man faktiskt sova bort halva dan. Hade riktigt skoj i går faktiskt. Först var vi i öttums byggdegård (av alla ställen) på någon cykelfest. Camillas bröder cyklar och hela deras familjer så då var hon medbjuden och hon drog med mej. Vi åt tacos, tittade på prisutdelningar och på en film där alla cyklade och då kände man sej en smula otränad om man säger så höhö. Sedan drog vi vidare till Kronan där vi lyckades mygla oss in gratis. Där var det ju givetvis knökat som vanligt. Vi hade hört något om att det skulle vara uppträdande av en av dem som var med i idoljuryns egna program vad fan det nu hette. Jag hoppades att killen skulle komma men tyvär var det tjejen. tummen ner.
Efter att ha slirat runt och dansat som tokar blev vi upplockade av min privata chaufför för hemfärd.
Hade med mej kameran men det blev typ inga bilder tagna. ville ju visa hur jag såg ut. Så det får bli denna när jag tar stryptag på en stackars tjej inne på toan haha. Här ser man ju också mina tjusiga armband. Jag lyckades faktiskt inte tappa ett enda ett, hur bra är jag eller?



Nu ska jag sörpla vidare på min cola och försöka ta tag i mig själv. Sminka av sej kanske är en bra grej?

Kommentarer
Postat av: malin

ser ett av mina armband där också..;P

2009-10-04 @ 13:28:19
Postat av: Frida

Mmm visst är det härligt när man sovit med sminkhmhm Jag är så jäkla lat att det är ett under varje gång jag orkar tvätta bort kletet;)

2009-10-04 @ 20:20:40
URL: http://www.metrobloggen.se/firemoonhorses

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0