9 April

Tjo!
Jag lever om det är någon som undrar. Har haft några jävliga dagar det senaste så har inte haft någon lust att blogga. Det har varit så illa att Håkan har fått lyfta upp mej från sängen och t o m hjälpa mej upp och ner från toaletten. Helt sjukt. Var hos Bm i går och hon såg verkligen att jag inte mådde bra. Har ju sovit i snitt 1 timme per natt så man är ju inte direkt fräsch. Hon ordnade en akuttid till mej hos sjukgymnasten så fick hon kolla på mej. Känns inte som om hon tog mej på allvar dock eftersom hon började vifta med ett jävla foglossningsbälte som jag redan förklarat att det inte har minsta verkan på mig. Hon lånade i alla fall ut en sån där "elshocksmaskin" TENS tror jag den hette och jag tror den har räddat mitt liv faktiskt. I går kväll låg jag i sängen och körde gärnet med den på olika ställen på kroppen och den ger verkligen effekt. I dag känner jag mej mycket bättre. Har t om kommit upp själv ur sängen och kunnat göra iordning frukost mm. Är så lycklig så jag kan gråta. Vågar man tro att det kommer bli bättre? Enligt Bm så brukar foglossningen bli bättre efter vecka 30 och inte sämre så kanske var detta sista skriket innan det vänder? Hoppas kan man ju alltid. Vi var nog ganska överrens om att om det fortsatte så här så kommer jag få bli i gångsatt/snittad tidigare. Vi får se hur det artar sig. Annars var allt bra med bebis i magen. Magen följer kurvan. Hjärtslagen låg på 148 den här gången också (har legat på 148 varje gång) och just för tillfället låg den med huvudet neråt fast fortfarande rörlig. Själv hade jag inte gått upp någonting sedan sist och det förvånar mej inte eftersom jag inte haft någon direkt matlust när jag haft så ont.

I går var annars en väldigt rolig dag för jag hade besök av syrran+ Hugo och Elinor och Fjällan + deras små "bebisar" snacka om att man blev sugen på att få ut sin egen hehe. Vi fikade Malins goda rabarberpaj och fjällans negerbollar. Jag och Håkan fick även en fin blomma som matchade köket perfekt i rosa också fick jag massa gottiga dammsugare och choklad. Tack så himla mycket! Blir till att moffa i kväll hehe.
Nepp det var väldigt vad långt detta inlägget blev. Ska snoka runt lite på nätet nu så får vi se om vi hör senare.

Kommentarer
Postat av: Bella

Gött att du får nåt som hjälper!

Och ja, hoppas det lugnar ner sig snart nu då!

Kram!

2010-04-09 @ 16:18:32
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: Anna S

Hehe..ja den är ju de! =) Men usch vad jobbigt du måste ha de nu då! =/ Hoppas att de vänder..

2010-04-09 @ 17:12:03
URL: http://annasdagbok.blogg.se/
Postat av: sändy

fan vad bra att TENSskiten hjälper lite, varför kunde man inte gett dej en sån med en gång kan man fråga sej?jaja svensk sjukvård!

Hoppas hoppas verkligen att det vänder för dej å att du slipper va mobiliserad! :)

2010-04-09 @ 18:00:34
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: cammie

uff,du verkar ha det rent jävligt! Kan väl inte bli så mycket värre för din tycker man ju. Men bra med en sådan Tens.maskin som iafall hjälper en anning.. Själv har jag inga propblem alls i denna graviditeten. Förutom ryggont. Det förvånad mig, eftersom grav med elias var ett helvete. :) att det kan va så olika lixom..

2010-04-09 @ 18:52:10
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Diana

Å min lilla kristin.. hoppas det blir bättre snart! puss

2010-04-10 @ 17:50:58
Postat av: Frida

Åhh fy fan, din stackare. Låter inte speciellt kul. Hoppas verkligen det snart blir bättre.



I min blogg finns det en tävling just nu där du kan vinna fina bebiskläder :)

2010-04-14 @ 08:46:31
URL: http://www.metrobloggen.se/firemoonhorses
Postat av: sändy

haha! ja då sitter mina 10kg i dubbelhakorna ;)

2010-04-19 @ 17:10:50
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: sandra

Här uppdaterar man dåligt.. Lever du ??

2010-04-22 @ 18:53:17
URL: http://sandralundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0