13 Augusti

Aoutch fredag den trettonde...bäst att va på sin vakt i dag. Dagen började ju lite halvdåligt med att Vide "bara" sov sju timmar. Vilka problem man har alltså *host harkel* Men efter lite mat somnade han om brevid mig, en som inte somnade om var dessväre jag som fick ligga i en mucho obekväm vinkel oroväckande nära kanten, men vad gör man inte för sitt lilla hjärtegull.
Har precis lagt honom så han får tupplura lite i sin säng. Hade egentligen velat lägga honom i vagnen och passa på att ta en promenad för man är ju så sugen på att sticka ut näsan i det här vädret..NOT!
Jag är sugen på att åka till Ikea i morn också så jag får väl börja operation övertalning när Håkan kommer hem höhö. Melissa Horn ska tydligen spela i stadsträdgården imorn kväll men eftersom jag inte ens vet vem det är och vädret förmodligen blir kasst håller vi oss nog på hemmaplan.
hepp nu ska jag slösurfa lite här eftersom jag redan hunnit plocka iordning nu på morgonen medans Vide satt i sin babysitter (världens bästa uppfinning?)
Smell you later!

Kommentarer
Postat av: malin

m'allåååååååå vi tänkte också åka till ikea imorn jöööööö! sammåka? ;P

2010-08-13 @ 16:53:56
URL: http://mrsjohanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0