14 Juni

Gokväll
Nu sitter jag och mamma och päser i soffan med varsin dator i knät höhö. Har haft en himla mysig dag idag. Först var vi ju på läkarbesöket och det gick finfint, visst man kan inte förvänta sig någonting av en femdagars bebis men man blir ändå stolt när han ligger fint utan att skrika och tittar sig omkring och är allmänt underbar. Han fick många komplimanger av barnmorska och läkare dom var särskillt imponerade av kaluffsen höhö.
Efter det drog vi vidare till Sandra och fikade och kräktes (ni får gissa själva vem som gjorde vad) Skickade iväg Håkan för att handla lite medans jag och sandra bebismyste. Vi drog sedan hemmåt och plockade med oss Sandra så hon slapp ifrån pluggandet för några timmar. Hem kom man till ett städat hus så går det när man låser in mamma och slänger bort nyckeln höhö, det tackar och bockar vi för. Lite senare kom även larsa och eve på besök och hade med sig världens sötaste snuttefilt. Vide passade på att vakna och charma alla innan han la en brakare och satte igång sirenen <3
Nu ska jag sitta här och häcka tills plutten vaknar igen


Kommentarer
Postat av: Tess

Vill också ha en bebis att mysa med :-S Känns som en evighet kvar. Hur kändes det för dig? Gick tiden långsamt eller snabbt och förändrades det något när du närmade dig förlossning?

2010-06-14 @ 19:45:34
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0