4 Juni

Halli hallå!
Nu sitter jag inne i "kylan" och pustar. Har suttit ute på framsidan och solat lite men jag orkar inga långa stunder för det blir riktigt svettigt. Före det så hade jag besök av en arbetskamrat, Eva så vi satt ute och fikade och hade det gött. Fick en jättegod bodylotion av henne med papayalukt från madame chic. Luktar sååå gott. Kan jag smörja magen med hehe. Hon tyckte köket och tv-rummet blivit jättefint sen vi gjort iordning där. Köket ser ju förvisso ut som ett bombnedslag eftersom vi tapetserat mm där men man ser ju på ett ungefär hur det kommer bli. Var riktigt kul att ha Eva här en stund i alla fall för det var ju ett tag sen vi sågs.
Nu får vi se vad jag hittar på. Har lite att pyssla med till i morn för då blire fest! Dianajävel har tagit examen och det måste i fira. Extra bra att hon bor i Skövde så är det mer än slemproppar som släpper taget så har vi ju nära till förlossningen höhö. Fick för övrigt en jävligt rolig anonym kommentar:

"Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn.
Kvinnan visas in på ett förlossningsrum och ombeds ta plats i
sjukhussängen. Läkaren kommer in för en första kontroll av läget och
frågar henne;
- Har slemproppen gått?
- Nä, han är bara ute och röker..."

hahaha

Kommentarer
Postat av: Evelina - Gravid i v40 ♥

Haha ja visst är det jobbigt när folk håller på.



Min slempropp började lossna igår och har lossnat i omgångar sen dess. Har onda förvärkar som känns dom mensvärk i ryggen från och till. Hoppas att något är på G :) Har du känt av några förvärkar?

2010-06-04 @ 18:40:17
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Tess

hahahahah...den historien måste jag försöka komma ihåg :-D

2010-06-04 @ 19:22:51
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0