13 Mars

Hallå...
Sitter i sängen nu och pustar. Håkan fick t o m hjälpa mej upp med benen i sängen för jag har så jävulskt ont i dag. Har inte varit en rolig natt...
Men jag släpade mej upp före Håkan i alla fall för jag hade planerat att överraska honom med american pancakes till frukost. Eftesom jag är stel som en jävla pinne tar det evigheter att linka runt i köket och plocka i ordning ingridienser mm. plus att jag har blivit så jävla anfådd det sista (särskillt i dag när hela snoken var igentäppt) så jag svor och hade mej men ville ju inte be Håkan om hjälp för då blir det ju ingen överraskning. Till slut hade jag stekt mina pannkakor och till det gjorde jag varsin latte för att lyxa till det lite. Blev faktiskt riktigt bra.


mums!

så nu förväntar jag mej att Håkan ska skämma bort mej (ännu mer) hela dagen. Det har börjat bra med att han servat mej med vattenflaskan så den står inom räckhåll, snytpapper och tillpuffning av kuddarna bakom ryggen, kaoset efter mej i köket tog han också hand om min underbaraste underbara.
Snart kommer Stig hit också så då kör tapetseringen av coverup tapeten igång.
I dag går jag för övrig in i ny vecka så magbild is coming up!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0