2 Mars

tja
Jag sitter här och är lite smått rastlös. Vill göra nåtgot men är totalt orkeslös. Ingen bra kombination. Det har verkligen gått utför för mej. Kan ju inte ens byta sängkläder utan att krevera. Fick ge upp det projektet och sätta mej här och pausa lite. Kanske ska baka nåt. Vi har aldrig något fikabröd hemma och det är så tråkigt om man får besök att inte kunna bjuda på nåt annat än typ..fläskkotlett höhö det svämmar det över av i frysen.. Jag är ju så jävla kass på att baka bara. Men sockerkaka kanske jag vågar mej på? Hur svårt kan det va liksom? Så får det bli. Bakar nog några sockerkakor och sedan slänger jag mej i sängen och kör några avsnitt Lost på det. Sounds like a plan!
Fortsättning följer...


Kommentarer
Postat av: Graviditetsbloggen

Tack för ditt svar angående om "undersökning om barnvagn" Sambon vill ha en emmaljunga. jag menar, det är inte vi som ska ligga i den, det är ju barnet :) och då ska den vagnen vara bekväm och varm. och försig den ska vara lite modern dessutom.

Emmaljungas hjul är väldigt bra, de behöver man inte lufta om jag säger så.En bekväm vagn,modern, och bra. Jag har faktigst bara hört gott om brio vagnarna, och jag måste verkligen ta lite mer fakta om dem och kolla vilka som vi känner har dessa vagnar.

Allt bra med er/dig annars?

2010-03-02 @ 19:06:39
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: Anonym

ah, jag såg det =)

2010-03-02 @ 19:10:05
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Malin <3

Tjena ;0) Hittade in till dej genom Fl. Funderar på att plocka ihop ett gäng "gravidosar" nån dag, kända och okända. Intresserad?! Skriv gärna några rader i så fall. Ha det gott <3

2010-03-02 @ 20:25:52
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/
Postat av: Graviditetsbloggen

Imorgon kl 10.30 är det dags för oss med det riktiga UL. Vi ser väldigt fram emot det, fast vi kommer vara lite nervösa som är helt normalt. Du får inte missa det ögonblicket och när jag har skrivit ett inlägg om det. =)

2010-03-02 @ 22:00:26
URL: http://pappatobbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0