4 Mars

Tjip!
Joråserrusåatt i dag kravlade jag i alla fall upp i någorlunda normal tid trots i princip nada sömn i natt. Hade över Låle på fika vid 11 snåret. Hon hade med sig hembakta semlor och själv bjöd jag på negerbollar och min sockerkaka (som tro det eller ej gick att äta) Himlans trevligt och gott. Låle tyckte att alla nya möbler var jättefina och sånt är ju alltid roligt att höra. Ska ta bilder nu och lägga ut så ni också får se.
Annars i dag blir det inte så mycket gjort. Vi ska till banken i eftermiddag och öppna ett gemensamt konto (hörde jag vuxenpoängen trilla in?) mm så det är väl det enda som står på mitt shema idag. Har en skvätt mjölk som går ut i dag också så kanske att jag får för mej att baka lite scones senare. Herregud vad jag låter prydlig och ordentlig. Skjut mej.
Hepp nu ska jag nörda runt lite 


Kommentarer
Postat av: sändy

a fy fan säger ja...roligare saker kan man ju göra :)

2010-03-04 @ 14:29:03
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: Evelina - blivande mamma <3

Tack :) Jo barnmorskan på ul trodde att de var en tjej. Men hon lät så osäker. Så de kommer bli en överraskning iaf, vi har som inte ställt in oss på nånting. Bara bebis är välskapt och frisk :) Har ni tagit reda på kön?



Vad fint ni hade det hemma. Bor ni i hus eller lägnhet? Gick inte att kommentera de inlägget.

2010-03-04 @ 18:00:06
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Bella

Uuuuh va gött med scones!

Jättefina bilder från ditt hem, älskar den gröna mattan :D

2010-03-04 @ 18:04:21
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaha okej :) Men de blir roligt med en liten överraskning. Hade dock varit skönt att veta vilket kön, om man tänker på inköp och så. Men gud så roligt att renovera! Längtar tills vi också köper hus, men först måste man ju hitta något. Visst är det störande med folks konstiga kommentarer. Alla är vi olika och så länge man följer kurvan.

2010-03-06 @ 10:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0