Helvete

Är så jävla sur just nu. Lyckades ju välta ut min vattenflaska över hela golvet + soffa + dator när jag kom innanför dörren efter våran Skövdetripp vilket resulterade i att min mus inte funkar (den på daton alltså jävla lustigkurre). Provade en klänning jag vunnit på tradera som inte alls satt bra, hade köpt soffkuddar till lilla soffan som inte blev jättelyckat heller, mamma och jag skulle dricka påskmust till pizzan som vi beställde med oss hem men vi fick inte upp korken på någon av de tre flaskorna som stod och hånade oss i kylskåpet vi slet som djur men det gick inte och sist men inte minst kunde jag inte logga in på tradera så jag missade en auktion på ett par skor som jag verkligen ville ha som såklart gick för 1 kr. FAN! Satte mej och började stortjuta. Känner mej totalt världelös och nere just nu men jag antar att det har med dessa jävla hormoner att göra. Innan kaoset bröt ut här har jag haft en himla trevlig dag. Vi kikade lite i affärer i skövde och fikade och innan vi drog kosan till Vinninga (för ännu mera fika) så han jag morsa lite på Dianus. Var alldeles för längesen vi sågs, fy på oss.
Nu varkar det som om min kaffetokiga moder börjar rota fram en omgång till med fika ute i köket så det blir väl till att moffa lite mer snart. Slänger in de två enda bilderna jag lyckats ta i dag från våran fikapaus på rådhuset i Skövde.


Här har ni sveriges torraste vaniljbulle. Med minimalt med fyllning. Ja det verkar som om jag bara klagar i dag men den här var inte mycket att hänga i granen alltså...

Kommentarer
Postat av: Dianus

hahaha näääj allt gick fel, de där med påskmusten va nog värst ;P Va sååå kul å se dig idag! :D måste ses snart igen. saknar dig! pusspuss

2010-03-18 @ 21:02:35
Postat av: AnnA

Jo, en del tröttnar ju på utelivet fortare än andra :p Men det är gött när man kan ha ett sånt förhållande! =) Jag va ju tvungen att fråga om lov varje gång jag skulle ut med Ida.. Det jävligaste va att han skulle följa med varenda jävla gång! Vet du va de sjuka är... Man vågar inte säga emot! Inte till ett jävla kontrollfreak som slåss iallafall, urk! Nä.. Jag kommer nog förbli singel... Iallafall tills jag tröttnat på det, och tills jag känner att jag är beredd att ge min tillit till en karl igen... Man har ju blivit helt fucked up efter det förhållandet, huuh!

2010-03-19 @ 01:24:05
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: sändy

fan ta påskmustarna!! jag får mjäll på allt med kork, värst sitter saftkorkenSTÖN!



ja det låter skitmysigt!Hoppas det blir varmt fort!:D

2010-03-19 @ 12:46:24
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: cammie

Ja eller hur?!!! Vi ska rocka på beachen!! Hur mår du och magen?? :)

2010-03-21 @ 22:40:47
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0