5 Maj

morsning korsning.
I dag har det varit en livad dag. Vid tre var vi på föräldraträff. Var ju inte så hiskeligt roligt den här gången heller. Var inte bm som höll i denna träffen utan en psykolog. Kändes som om man var tillbaka i skolan igen för hon delade ut en massa papper vi skulle fylla i och delade in oss i grupper där vi skulle diskutera och sedan berätta för övriga gruppen vad vi kommit fram till och annat jöbbigt bröte. Sedan pratar ju psykologer på ett visst sätt man får inte bara svara ja på en fråga utan ska helst brodera ut det till en hel roman. Hon var som en repig skiva med sitt jäkla "hur känner ni?" "hur menar du då?" Man kan ju få psykbryt för mindre...
Efter två timmars pina åkte jag och kråkan och slängde lite skräp och gjorde av med lit pengar på colorex. Sedan susade vi in mot vara för att vi (läs JAG) var sugen på mjukglass. Hittade lyckligtvis en kjorre som sålde det och direkt när vi kom ut med våra läskande strutar så gick solen i moln. Ett moln som såg ut att täcka hela jävla kommunen...vart kom det ifrån? Aja glassen var sanslöst god i alla fall. När den slunkit ner drog vi hemmåt och förbi salles en sväng. Har blivit väldigt fräscht där inne sen de gjorde om. najs. Vi handlade på oss lite gottigheter och nödvändigheter. Sedan fick vi för oss att vi skulle glida runt lite med bilen. Håkan ville visa mej nåt som kallas "mösen" (uttalas möööööösen) så vi åkte runt på grusvägar och till slut hamnade vi på nån jävla kostig så då gick det upp för oss att vi var vilse. Men nu har jag fått se lite åkrar och grusvägar igen. Ser man ju inte så ofta numera när man bor inne i samhället så att säga höhö.
Nu har vi precis myst framför en film med chirre å dirre och nu ska jag ropa på mitt lilla hjärtegryn att han kommer hit med trisslotterna så får vi se om det blir några miljoner.
Hä på dä!

Kommentarer
Postat av: sändy

psykolog fick inte vi, nedskärning sa dom. Men lika bra kanske?;)

2010-05-06 @ 13:55:18
URL: http://darkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0