16 Oktober

Morsning korsning.
I dag har jag minsann fått en rejäl sovmorgon men precis när jag tvingade mig upp ur sängen somnade Vide och Håkan gick och lade sig igen då kunde jag ju för fan lika gärna legat kvar. Men men nu är man pigg som en mört så det går ju inte.

Känner mig för övrigt helt tom i bollen. Jag tror ibland att jag inte har många celler kvar där uppe. Har nu det sista blivit väldigt dålig på att stava. Har alltid tyckt mig vara en exemplarisk stavare men nu tvekar jag för minsta ord. Ko? Hur stavar man det nu igen? Varje gång jag borstar tänderna är jag nära på att pumpa tvål på tandborsten, slänger tvätten i soptunnan i stället för tvättkorgen, frågar min granne vart hon bor osv.

Det är lite mementovarning på mig.
Kanske borde tatuera in det här?

Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Jo absolut, Lars ska få börja vara med Meja mer själv nu. Men som sagt, svårt då jag ammar. Och hon är inte alls mammig heller. Hon trivs bra hos andra även om jag är med henne jämt :) Så jag tror inte att de är därför barn blir mammiga. Vet dom som lämnar bort sina barn till flera olika ofta och nog är dom mammiga ändå :)



Min mamma bor i samma trappuppgång som oss, och henne litar jag verkligen till 100% på. Men jag känner inte att jag behöver lämna bort henne. Men de kommer väl eftersom. Men jag har inte bråttom.

2010-10-16 @ 11:45:51
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Tess

Hahaha...:-D Känner igen det där. Ibland är hjärnan som mos och jag måste läsa samma mening flera gånger för att fatta innebörden. Har flera gånger varit nära att sätta in använd tallrik med bestick i kylskåpet istället för i disken o.s.v.

2010-10-16 @ 12:39:41
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: AnnA

Haha! Ja, lite mystik må man ha en liten stund ;P Tack så mycket =)

Låter ju fint de där med att ta tvålen istället för tandkräm ;p

2010-10-16 @ 13:06:01
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0