Dessa rubriker alltså...

Hej på er mina fina vänner!
Vide har till slut somnat men före det kände han att han behövde lägga en fontänspya över hela sig, mig och soffan. Härligt.
Vi har varit på öppna förskolan och myst och fikat och i eftermiddag ska vi till Tornumsgården och bjuda mina arbetskamrater på fika. Fika hela dagen lång det är livet på en pinne det. Gött!
Nu ska jag göra minsta möjliga. Hade först tänkt vara en riktig surkärring och ringa till sjukhuset och klaga på det dåliga bemötandet vi fick i går. Låg i går kväll innan jag skulle somna och byggde upp massa agressioner men i dag har det liksom runnit av mig så får se om jag orkar plocka fram bitchen inom mig.




Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej!

Ja ibland kan det vara bra att inte vara för tuff men visst skötte dom det dåligt. Hoppas du får en trevlig em. Vilken jätte fin bild på dig och Vide

kram mamma

2010-10-13 @ 13:18:08
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: marie

Jag har testat transarent primer, men ingen skillnad. Jag gillar färgstarka cremeögonskuggor, men man får verkligen leta! :P



Dumma sjukhuset!! Jag har en och annan agression mot både lidk o skövde. Grrrr!!!

2010-10-13 @ 13:30:00
URL: http://smakottar.blogg.se/
Postat av: bambino

hahahaha gud vad jag känner igen mig.. brukar också ligga på kvällarna o tänka på allt smart jag ska säga, men dagen efter så är de liksom inte lika fullt allvarligt.

Men jag tycker att du ska klaga, det är ett sjukhus man går ju dit för att något inte står rätt till o då vill man få information. Måste hålla med dig gällande språkkunskaper, man måste se till att ens anställda kan kommunicera på de svenska språket.

2010-10-13 @ 13:42:19
URL: http://bambino.bloggplatsen.se/
Postat av: Louise

Vilken söt bild! :)

2010-10-13 @ 17:48:48
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Mona

Hej fin bild på er, Vilde är verkligen lik dig!

Hoppas ni får en bra dag

2010-10-14 @ 09:57:45
URL: http://monaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0