12 Augusti

Endast tomten är vaken. Jag alltså.
Sicka sömntutor till grabbar jag har. Fast Vide höll minsan låda mellan tre och fyra i natt igen så här är det inga smäckra ica-påsar som hänger under ögonen utan snarare Ikea-kassar...eller Gekås-kassar den där enorma sorten ni vet? Jaja nog snackat om min "dåliga sömn". Jag får ju änna skylla mig själv när jag sitter uppe halva natten och pillar med bloggen eller hur höhö. Vad tycks förresten? Jag är ganska nöjd faktiskt fast egentligen skulle den varit bredare men man kan ju inte få allt här i världen. Det får räcka med en bred röv höhö.

Så här blev det till slut.

Fast så här såg den ut ett tag. Älskar det där oreanga och har kanske tänkt ha det som bakgrund men jag vill ju inte att folk ska bli yra i huvudet här inne (mer än vanligt höhö)




Kommentarer
Postat av: Louise

Ser ju skitsnyggt ut! Fan jag är helt lost med att pyssla med bloggdsesign! Har ju börjat lite smått men jag blir så jävla sur när det inte blir som jag vill!

2011-08-12 @ 13:05:56
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: REGNSJUK.

SNYGGT! (fast jag måste erkänna att jag hade älskat det orangea!) Men åh, jag älskar bilden på Vide, han ser ut att ha det så skönt. :)

2011-08-12 @ 13:19:52
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Postat av: syrran

skitsnyggt! men jag tycker du ska byta till det orangea den var ju jättehäftig =)

2011-08-12 @ 13:44:41
URL: http://mrsjohanssons.blogg.se/
Postat av: ♥anna♥

Snyggt! Jag håller med de andra, kör på orange!!

2011-08-12 @ 17:29:31
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0