14 Augusti

God morgon på er!
I dag var det farligt nära att vi drog till Liseberg men så spontana går det ju inte att vara så vi blir hemma. Tur är väl det för i dag bråkar mina fogar med mig. Why?! Har märkt att jag kan få ont om det blir fuktigt väder typ men vad fan då lär ju jag bli invalido hela hösten eller? Jaja slutgnällt för i dag...
Jag kom upp i tid i dag i alla fall och har hunnit duscha och allt så vad ska man göra en dag som denna? Städa hela huset? Nä ha Twin Peaks marathon såklart!
Fast jag behöver klippa pojkstackarns lugg för i går var jag framme med saxen och klippte helt fel så nu har han en halv pottfrilla.

Lika söt ändå förstås <3



Kommentarer
Postat av: REGNSJUK.

Haha! Sötnos!

Jag har fortfarande inte klippt Vide en enda gång. Han har värsta fina bebislocken vid örat, stackarn, men jag klarar inte av att klippa av den. :D

2011-08-14 @ 11:56:34
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

åh hoppas du blir bättre snart. Och söta bilder.

Tack för dina fina fina ord. Kram

2011-08-14 @ 12:54:27
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Louise

Tack tack :) Ja det är snygg tycker jag med, men färg har ju inte varit min grej riktigt. Svart har ju varit dominant i min garderob, men man tröttnar ju. Så HEJ till färger! :) Han är ju jättesöt! Ett tag klippte jag A som Spock hehehe han var jättesöt i det :)

2011-08-14 @ 13:17:33
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0