Spindelfobi (känsliga läsare varnas)

Ni vet ju vid det här laget att jag är sjukligt rädd för spindlar. Håkan hade en "liten" kompis inne i sitt datarum som han knäppte en bild på före han mosade den och glatt kom och visade mig.


Jag är seriöst nära till lipen varje gång jag tittar på den, ser ni huggtänderna?!
Det ska tydligen vara bra med spindlar för det betyder att man bor i ett friskt hus men jag skulle hellre bo i en jävla bajjamajja om den visade sig vara spindelfri.
Nu till saken. I går kväll när jag stod med huvudet i handfatet och borstade tänderna, spottade och slängde upp huvudet fick jag se någonting som fastnat i luggen och min första tanke (som alltid) var såklart SPINDEEEEEEEL!

Men det var visst bara mina lösfrallor från i lördags som jag slängt där.

(Helt jävla osannolikt men det hände faktiskt)

Intresseklubben antecknar hoppas jag...?


Kommentarer
Postat av: AnnA

FY FAN rent ut sagt! Vet inte vad jag skulle ha tagit mig till om jag hittat en sån där stor jävel!? :S Tror nog t.o.m katten blivit rädd om det där aset kom :p

2011-02-07 @ 14:56:57
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha oj då ;-)

2011-02-07 @ 14:57:55
URL: http://Spiderchick.nu
Postat av: cammie

uff! sånna bjässar finns det ute hos mina föräldrar! glömmer AAAAAALDRIG när jag var typ 15 år och låg i sängen och skulle sova. Fan va det kittlar i nacken? Vad är det? Reser mig upp, tänder lampan och ser en sån där jädra sak på lakanet. slänger kudden på den (som att kväva den) och börjar hyperventliera,gråta och skrika på mamma.. fy fan!! det vänder sig i magen när jag ser sånna..

2011-02-07 @ 15:24:25
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Helena

Hahaha.. Dom är så jäkla äckligt!!

För någon sommar sen när vi satt på altanen så kom det en spindel och hissade ner sig mitt framför ögonen på mig, precis när jag "snorade" in, jag fick in spindeln i näsan!! Jag fattade vad som hände och skrek till ett grisskrik över hela gatan! Allt detta hände ungefär på samma gång. Kan tillägga att dom som var med låg dubbelvikt på altan och skrattade efteråt!

Fö så har vi oxå såna där äckliga stora spindlar, hittar en ca en gång/halvår. Dom är så jävla äcklig så man nästan kräks!! Och efter att man har hittat en är man väldigt misstänksam i några veckor efter! Oj då, längsta kommentaren ever!!!

2011-02-07 @ 15:52:30
URL: http://familjenlever.blogg.se/
Postat av: Helena

Svar:

Ja man kan tro att det var en hemsk dröm, men jag var lixom inte rädd! Men det är ju egentligen en väldigt fruktansvärd dröm.

2011-02-07 @ 15:54:46
URL: http://familjenlever.blogg.se/
Postat av: sandra

åh jag smäller av. för det första vände det sig ordentligt i magen på mig när jag såg den där jäkeln, jag tror att jag hade dött på riktigt om det hade dykt upp en sån härhemma. för det andra: hysteriskt roligt det där med lösögonfransarna! jag dör av skratt.

2011-02-07 @ 16:41:30
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Bella

OOOOOOHHHHH! SHIIIIIIT! Höll på att skita på mig när jag såg den spindeln!!! Ryser som en tok, vilken tur att du inte upptäckte den och "bara" fick se den på bild.

2011-02-07 @ 17:59:09
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: Tess

FY F*N! Påminner om spindeln som vi blev attackerade (nja...inte riktigt, men du förstår) av i Skottland! De är verkligen kusliga och äckliga kryp! Jag har försökt vänja mig vid så att jag inte ska vara rädd för dem, men det funkar inte hittills. Hyperventilerar om det dyker upp någon på tv till och med :-S

2011-02-07 @ 21:10:30
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Bettan

Hahahhaha!!! Jag dör av skratt! Det här var det roligaste jag har läst på länge! Och det äckligaste...

Vad är oddsen för lösögonfransar i luggen eller spindel i näsan (ahahhahah)!

2011-02-07 @ 21:40:29
Postat av: Diana

Hahahahaha du är fan bäst :D

2011-02-08 @ 11:14:23
Postat av: Erika

Åhh vad läskigt! Tur att det inte var ngn spindel i luggen iaf! :P

2011-02-09 @ 23:00:24
URL: http://erikasbloggomalltutommode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0