19 Mars

Godmorgon.
Ja jag sa godmorgon. Här har vi passat på att ta en rejälv sovmorgon. Även fast vi är bortskämda med att Vide sover hela nätter och inte brukar vakna fören vid åtta så är det rätt gött att veta att man får sova (nästan) hur länge man vill någon gång ibland.

Hann inte blogga innan jag åkte i går för pappa hade bjudit med oss på en överraskning. Jag misstänkte så smått att det skulle bli vinprovning men när vi väl kom fram till stallet som det kallas visade det sig att det var ölprovning(!) Lite snopet till en början eftersom jag inte gillar öl men jag tänkte ge det en chans och det var faktiskt riktigt kul. Lukta, smaka och sätta betyg. Kände mig som ett riktigt proffs när jag satt där och smackade och försökte hitta de olika smakerna. Otippat nog tyckte jag att de blev godare ju mörkare ölen blev (eller så berodde det på att jag blev lulligare och lulligare...)
Slänger ut lite bilder på det senare.

Nu ska vi snart i väg och hämta den här lilla skiten som mamma saknat så och i kväll blir det jobb.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej hej.

du har inte lite mera bilder på huset och inne? fint kök det va :)

2011-03-19 @ 14:54:37
Postat av: HighlanderTess

Jag kan verkligen inte med mörka öl :-b En del ljusa tycker jag är goda, men det kan vara stor skillnad där också. Vin har jag inte lärt mig att dricka eller helt enkelt inte hittat ett jag gillar :-)



Svar: Jag har inte märkt så många stavfel i din blogg :-) Det jag menar är när det är mer stavfel än "stavrätt". När texten inte flyter så blir det jobbigt att läsa och då brukar jag oftast tröttna tyvärr.

2011-03-19 @ 22:25:59
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0