8 Mars

Bara jag som tycker det är lite lustigt att internationella kvinnodagen och fettisdagen trängs på samma dag? Dubbelt grattis till oss damer i alla fall!
I dag blir det inga semlor för mig i alla fall men jag får väl nöja mig med princesstårta och kakor om en stund när tjejerna kommer. Funderar seriöst på att baka egna semlor i morgon. Någon som tror att jag kommer lyckas? Det kan ju inte gå mer än åt helvete i alla fall...

I dag ligger det vår i luften minst sagt. Var ju och simmade i morse som vanligt och när jag gick ut från badhuset tänkte jag för mig själv att nu jädrar kommer jag frysa ihjäl men inte då. Solen sken och det var nästan så jag svettades i mina tjocka vantar, mössa och halsduk. Gött!

Nu blir det både nakenchock, blekchock och fulchock i en och samma bild här men jag ville bara visa min nya fina bikini.


Självklart blev det den turkosa (och även den röda). Hmm undrar om jag någonsin blir av med min hormonrand?


Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Hotmama :D

2011-03-08 @ 10:10:14
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Här har man varit magsjuk och kommer in på din blogg som man längtat efter och vad får man uppslängt i huvet... mat mat bakelser semlor tårtor och godis och sen Du, smal som en stick och snygg och allt... usch fy dig nu får du va snäll mot lilla tjocka mig som kämpar järnet på tjockisklubben,. så drastiskt så jag körde med en magsjuka ;)



Puss love ja äny wej!

2011-03-08 @ 10:40:37
URL: http://fnulan.se
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Hehe :) Hon går inte heller. Men står stadigt ett tag sen sätter sig hon också ner på rumpan. Bra att dom kan sätta sig ner på rumpan och inte faller och slår sig. Och bra att dom testar sig fram lite eftersom :) Snart går dom våra små troll!



Ja de är härligt! Synd bara att vi inte hade någon sol idag. Ni får ha en fin dag. Kram

2011-03-08 @ 10:54:03
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Caisa

Jag tycker att du är vacker :)

2011-03-08 @ 11:10:04
Postat av: syrran

snygging!

var glad så länge du har den kvar så den delar upp magen i rutorna höhö ;P trodde seriöst aldrig min skulle försvinna heller men det gör den till slut..=)

2011-03-08 @ 12:08:00
URL: http://mrsjohanssons.blogg.se/
Postat av: Lotten- med Zigge & Tigra <3

Vad snygg du är!! Och snygg bikini!



Min hormonrand med Zigge försvann inte förrän efter över ett år. Med Tigra skymtade den fram lite igen men inte på långa vägar så mycket som med Zigge.

Nu är hon ju iaf 2 år snart och jag får nog leva med denna lilla skuggan som är kvar av randen.

2011-03-08 @ 12:50:20
URL: http://jolozi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0