Klassfest!

Jodå i går gick det som en löpeld på facebook att inbjudningar till återträff med niorna har trillat in. Själv satt jag i soffan och muttrade för mig själv och svor åt Håkan. Varför i hela helvete har inte jag fått någon inbjudan?! Fast tydligen hade jag fått det och inte sett den (så svårt att missa ett gigantiskt kuvert liksom). Tydligen verkar det vara en del som inte tänker komma. Varför liksom? Jag vill jättegärna gå men så såg jag en oroväckande detalj i inbjudan...




Kallar dom kaffe och mindre chokladbit för efterrät?(Tillåt mig ett hånfullt skratt) Ser liksom en liten ruta marabou frukt och mandel framför mig. 399 kronor går kalaset på så man får väl vad man betalar för...NOT. Någon som tänker gå? Eller ska man skita i den "festliga" middagen och bröta in när stadt öppnar kanske?

Kommentarer
Postat av: Malin Andersen

Jag tänker inte heller gå, alldeles för dyrt.. Det värsta är att jag tror dom abbonerat hela harrys så dom inte öppnar för allmänheten.. Men jag är inte säker, om det är någon som tar reda på om det går att komma in till billigare pris så kan du väl hojta till så kan man komma på festen efteråt istället.. vore himla roligt att gå :D

2011-03-02 @ 17:00:39
URL: http://www.princessbdsm.se
Postat av: Louise

jag ska inte gå på vår! Hallå 400 riksdaler och jag kan bara äta potatisen och sallad, ja efterätt oxå då. Men nä det betalar jag inte. Sen umgås jag redan med dom jag vill umgås med :) Känner inget behov av dom alls som gick med i min gamla klass. Har jag hellre en klassfest med min gymnasie klass som jag skrev i bloggen när jag fick min inbjudan :)

2011-03-02 @ 17:01:14
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Lotten- med Zigge & Tigra <3

Hahaha, ja what a joke!!!

Jag ska inte gå på klassfesten men funderar på att gå ut på Harrys. Kanske man träffar några ändå!

2011-03-02 @ 18:42:08
URL: http://jolozi.blogg.se/
Postat av: Helena

Har oxå fått en! Vi hade bra mat, 3-rätters=)

MEN, ska nog inte gå.. Tror nog att det blir en annan klassfest senare. Som någon anordnar själv, där man kan va på skolan och så=) Det är ju klassfesten.com som tjänar pengar på det här!=)

2011-03-02 @ 20:47:47
URL: http://familjenlever.blogg.se/
Postat av: cammie

jag struntar nog i middagen, på tok för dyrt asså.. Men jag kommer gå ut ändå! =)

2011-03-02 @ 20:59:59
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Martina Karlsson

Vilken meny ni har! Vi hade bara en fjuttig buffé med revben och kycklingklubbor, och man hann inte ens ta om en gång innan maten var slut och de dukade ut, kasst!



Sen var det exakt som att komma tillbaka till skoltiden, de som var poppis då var poppis nu. Jag hamnade vid töntbordet och snyggosarna hamnade vid ett och samma bord!



Nää, ÅNGEST är vad det är med sådana reunions.. =)

2011-03-02 @ 21:03:08
URL: http://www.martinak.bloggplatsen.se
Postat av: Tanten

Jag tycker också det var dyrt, FÖR dyrt!!!

Fick en liknande inbjudan för några år sedan 8jag är 93 år typ), jag skulle få åka drygt 50 mil, till Norge dessutom, där skulle jag få ta in på hotell osv. Kände bara nopp, har jag inte saknat dem på 15 år så lär jag klara mig (minst) 15 år till... Inte för att jag har något otalat med någon, jag hade betydligt äldre kompisar, tillhörde ett helt annat "gäng", så...

NÄ, jag satsar på 50 års jubileet eller kanske 60 års jubileet, DET kan kanske bli intresant... :p

2011-03-03 @ 00:02:39
URL: http://tantmarit.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- (tävling pågår)

Jag gick inte på vår återträff o det gjorde tydligen ingen annan heller. Men hörde från en annan klass att det varit jättedålig uppslutning, snålt med mat o dricka så pengarna kändes bara bortkastade för dem. Ja det var ju vår skola, det är säkert bättre i andra kommuner... Sorry om jag lät för negativ! ;-)



2011-03-03 @ 10:18:57
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Sara

Jag har gluttat på Christers inbjudan... det är ju inte någon i klassen som dragit ihop det utan ett vinstdrivande företag som vill tjäna pengar, så det är klart att det är dyrt. Det lät inte på Christer som att han var sugen på att gå. Det hade kanske varit en annan sak om någon i klassen dragit ihop det.

2011-03-07 @ 15:04:19
URL: http://saraleverin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0