En räddning på flaska?

Tjo!
Här sitter jag i soffan med näven i godisskålen. Ta slut snart då! Magknip på intågande så jag tågar väl in i duschen i stället. Har jag nämnt att jag blir grön i huvudet igen? Kan verkligen inte förstå varför. Någon annan sönderblekt platinablondinalbino i Kvänumsområdet som är med om sama freaky shit? Nu har jag i alla fall köpt skitdyrt schampoo och ber en bön till vädergudarna, tar i trä och offrar ett lamm för att jag ska slippa kliva ur badrummet förvandlad till hulken (fast visst skulle det bli ett kul blogginlägg?). Håller ni tummarna? För att jag inte bli en hulk alltså höhö.

Jag har faktiskt inte bara legat på sofflocket och tryckt i mig socker i dag för förut var hela familjen ute på en liten kvällspromenix.


Kommentarer
Postat av: Louise

Ja jag blev nöjd, blev rätt så rakt faktiskt!



Jag har ingen aning om vad dom kostar. Såg bara att det fanns en himla massa färger när jag var där i veckan :) Dom skorna var sjukt snygga! Var dom dyra?



Att ditt hår börjar se grönt ut kan vara för att du badar i klor. Blekt hår kan även bli grönaktigt bara av att vara i badhus utan att man badar, fråga min syster nina!

2011-10-23 @ 22:23:11
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det kan bero på mycket järn i vattnet, då blir blond hår grönt

2011-10-23 @ 22:58:28
Postat av: Louise

Oj var dom så dyra!!! Eller det kanske är normalpris för läppstift? Jag köper billiga varianter i allafall!



Ja hon var vakt på badet för många år sedan och hennes hår blev grönaktigt då! Annars kanske det är något skit i era rör??



Hehehe ja då kanske jag skulle prova ett par! Fast jag kan inte ens gå i dom svart jag köpte på H&M för ett tag sedan! Trodde fan jag skulle dö när jag hade dom när vi var på stadt sist!



2011-10-23 @ 23:00:00
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om du blir grön i håret efter dusch är det troligen koppar i vattnet. Antingen levererar kommunen för surt vatten så att koppar löses ut i ledningarna, eller om ni har egen varmvattenberedare eller så kan det vara något liknande bekymmer där i

2011-10-24 @ 08:24:24
Postat av: Karin

Lät som en härlig dag:)

2011-10-24 @ 08:49:39
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0