18 december

Tjo!
Det är bäst att jag uppdaterar lite här så ni slipper sitta och titta på min kutryggiga kameltå-uppenbarelse allt för länge.
Fast jag sitter självklart nerpackad i min sparkdräkt just i detta nu. Löv it!
Har röjt lite här hemma sedan jag kom hem från jobbet och fortfarande hade lite energi kvar. Jag är ledig i morgon och bara för att jag kan sitta uppe lite längre än vanligt i kväll så slutar det säkert (som det brukar) med att jag känner behov av att slänga in handduken redan kl 20.00. Varför är det alltid så?
Något annat som hade slängt in handduken (trodde jag) för ett par dagar sedan var min mobil där tillbakaknappen hade hängt sig och bara funkade när den själv hade lust alternativt efter 1368 hårda tryck ackompanjerat av diverse fula svordomar. Håkan den raringen beställde i går hem ett kit från nätet så att han skulle kunna byta knappen. I dag funkar telefonen givetvis utan några som helst problem. Amen va faaaaaan. Jaja får den ett ryck igen och brakar ihop på riktigt så är vi i alla fall förberedda.
 
Jag brakar förresten ihop när jag ser den här bilden. Kan inte sommaren komma dagen efter nyår den här gången? Snälla tomten?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: britta bloggar

Härlig bild!

2012-12-18 @ 19:35:34
URL: http://brittabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0