6 Mars

Tjo!
Hur har ni det? Med mig är det faktiskt ganska bra i dag (ta i trä mm) hoppas innerligt att jag snart kan börja jobba igen. Nog för att det är gött att vila lite ibland men det blir ju för jävla trökigt i längden. Extra tråkigt är det ju i dag då eftersom jag längtar så förbenat till i morgon. Då är det nämligen dags för RUL! Wiiie!
Så den här dagen vill jag bara få överstökad. Nu ska jag snart ställa mig och laga till en femstjärnig proffsmiddag (host) i form av spagetti och köttfärssås. Fast det kan ju inte bli riktig toppklass eftersom jag glömde köpa riven ost till (jag menar vad är en portion spagetti med köttfärssås utan ett berg med riven ost på toppen?)
Det får gå ändå sa han som kröp.
Har även lite nytillkomna inredningsdetaljer att visa er men det lägger jag upp senare. Så länge får ni titta på min lilla städhjälp. Han är även en fena på att tvätta så nu väntar vi i princip bara på att han växer i kapp spisen så han kan kocka åt mor och far också höhö.


Kommentarer
Postat av: Diana

HOPPAS måbraandet håller i sig!! Å kul att du bloggar tös! Saknar dina inlägg. Sötaste städhjälpen! Mucho bra städoutfit med, den valde han bra :)

2012-03-06 @ 16:47:21
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: storasyrran

Sötisen!

2012-03-06 @ 17:11:31
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: REGNSJUK.

Mååh, sötvide!

2012-03-06 @ 19:42:40
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Postat av: Tess

Lustigt! Jag lade upp en bild på Connor då han dammsuger tidigare idag :-) Samma tankegångar...hehe...

2012-03-06 @ 23:03:51
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0