20 November

Hej och gomiddag!
Nu sitter jag och slösurfar lite här i soffan. Efter en välbehövlig sovmorgon till 09.30 (tack mammas älskling) och brakfrukost så har jag tagit tag i disk och tvätt och plockat iordnig lite här hemma. Nu tycker jag att jag förtänar en paus innan jag sätter igång med lunchen. Vädret är grått och trist så det blir nog fortsatt bus inomhus efter maten och i kväll är det jobb för min del. Jobbar tre kvällar i rad och det känns riktigt gött att få lite sovmorgon.
 
Håller förresten på och letar inspo till nästa barnrum. Färgglatt ska det ju vara såklart (som allt annat i det här hemmet) tänker mig gula fondväggar samt två andra fondväggar i typ gråvitt/svartvitt mönstrade. Svartvita och gråa detaljer samt lite rosa och orange. H&M har så mycket fint till babyrum nu.

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - En blivande trebarnsmamma

Men sån snäll unge du har som fattat detta med sovmorgon! Fast å andra sidan har nog inte jag fattat det heller som plötsligt vaknar och är pigg klockan sex varje morgon ;)
Kram

2012-11-20 @ 15:06:00
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Michaela

Åh vad härligt med sovmorgon! Av nån underlig anledning så måste jag alltid väcka signe med våld (typ) vid kavrt över 8 när vi ska till dagmamman, men när vi är lediga vaknar hon allt som oftast glatt klockan 7 :-o Fina ideer till barnrum, det är ju så skoj att inreda. Synd bara att man inte är rik som ett troll ;-)

2012-11-20 @ 16:15:53
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0