En utdragen tupplur

Ja herregud det tar tydligen på krafterna att tjata om att plantera blommor hela dagen och sedan inte göra det. Kände mig sjukt trött och illamående vid halv fyra nån gång och kände att jag behövde ta en liten tupplur. Bara det att den lilla tuppluren varade till klockan sju(!!) då Håkan kom in och lite försynt undrade om jag hade lagt mig för natten. Panik!
Fast det kanske var lika bra det för nu kanske jag orkar hålla mig vaken längre än till klockan nio höhö. Kanske orkar jag se en hel film utan att behöva hålla upp ögonlocken? Fantastiskt i sådana fall!
I dag testar jag en ny variant i köket för övrigt. På menyn står fläskkotletter och potatisgratäng och efter tips av en kollega så kokar jag kotletterna för att få de lite saftiga (det är i alla fall tanken). Testing testing.
 
Århundradets smaskigaste matlagningsbild?
 

Kommentarer
Postat av: kela

det där med tröttheten vet jag hur det är ;-) Hoppas att kotletterna blev godare än de ser ut här :-o
tack så mycket för komplimangen om mina bilder :-D klart du ska fjäska för din kompis så hon fotar dig, det är ju så skoj att ha sen när bebisen är ute! Jag älskar att fota, tyvärr så har jag ingen som kan fota mig i stället :-/ Det är lite trist, eller, jo, min kusin är super duktig men hon bor ju så långt bort så det är lite svårt.
kram

Svar: hehe jag behöver nog inte fjäska ihjäl mig om jag känner honom rätt ;)Du får lära upp din sambo vettja! :)
Kristin Sandgren

2012-09-30 @ 14:57:33
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0