14 Augusti

God morgon god morgon.
Trots att jag kände mig helt utslagen i går kväll och la mig (hyfsat) tidigt så kunde jag inte somna. Finns det något mer frustrerande? Skulle inte tro det. Jag vände och vred mig än hit än dit och blev bara svettigare och vresigare för varje minut som gick. Körvade mig upp och drack vatten, öppnade altandörren, räknade får, facebookade, words in a picade, läste, släckte lampan och blundade hårt, vände mig, vred mig, tände lampan, kom på att altandörren stod uppe och för att inte locka in Kvänums alla mygg så stängde jag den, läste lite till, svettades ymnigt, öppnade altandörren igen, släckte lampan igen och måste ha somnat till slut men vaknar med ett ryck av att Håkan stänger altandörren när han går och lägger sig klockan väldigt sent. Aaaaahhhhrrrrggggg!
Men den lilla sömn jag fick måste ha varit effektiv för jag vaknade pigg och alert vid lagoma 10.00.
Så nu kickar vi igång den här dagen med livets dryck i mormors fina mugg i sällskap av nalle phu på tv. Tjo!


Kommentarer
Postat av: Maja

Usch vad värdelöst! Själv var jag uppe och kissade inte mindre än 5 gånger i natt. Ska tilläggas att jag är gravid i v 25. Ser det dock lite som övning inför vad som komma skall ;)Älskar din blogg! :)

Svar: Åh tack :)Grattis till bebisen. Ja att springa på toa itid och otid är ju inget jag saknar direkt ;) fast som du säger det är ju lite övning inför livet med bebis. Är det första barnet?
Kristin Sandgren

2013-08-14 @ 12:27:28
Postat av: Maja

Jepp,första knodden.Total skräck blandat med eufori mest hela tiden ;)

Svar: Underbart! :)
Kristin Sandgren

2013-08-14 @ 17:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0