Helgen i ord och bild

Eeeh okej det här inlägget blev ju sjukt försenat men jag fick för mig att jag skulle få tummen ur att föra över alla bilder från telefonen till datorn och rensa dom. Big mistake. HUGE. Det tog ju för skjuttsingen nästan hela dagen. Påmin mig om att inte vänta så där länge mellan rensningarna igen är ni snälla.
Annars har födelsedagen gått i lugnets tecken. Till och med barnen har tagit det mer eller mindre piano faktiskt. En riktig slappardag och det är rätt gött att ha såna ibland. Men nu till ämnet. Helgen!
 
Vi börjar väl på fredagen då eftermiddagen skulle bjuda på luciafirande på förskolan. Eftersom vi efter lussefirandet skulle skjutsa barnen till deras barnvakter så var det en faslig massa packning och bröte som skulle med och tidsoptimister som vi är så blev vi väl lite lätt försenade. Fast vi var faktiskt där prick klockan 15 då det var sagt men barnen hade redan börjat sjunga såklart. Aja. Vide som inte gör annat än sjunger julsånger dagarna i ända satt givetvis helt tyst och gorde inte ens en rörelse haha. Men väldans söt ändå såklart.
När barnen var lämnade så var det dags för mig och Håkan att åka till lisch för middag och bio tillsammans med syrran och august med bihang höhö. Så här såg jag ut (inte fullt så bitter som man kan tro).
Vi åt på bakgårn och magen stod i fyra hörn efter att jag tryckt i mig massa goda tapas.
Efter lite kaffe och tjöt hemma hos August och Fredrik i deras asfina nya lägenhet så drog vi till bion och såg på The Hobbit del två och jag tycker det var väl spenderade två timmar och fyrtio minuter
 
På lördagen befann vi oss i Göteborg och vi började på Universeum. Jösses vad kul det var där fast Vide var skeptisk i början men det släppte som tur var.
Här hade vi kunnat stå i flera timmar och glo.
En liten rymdgubbe.
Efter att vi härjat runt där inne i x antal timmar så hade det äntligen slutat regna ute och vi gick in på liseberg. Lyckan hos Vide var såklart total (han har nämligen pratat om Liseberg varje dag sedan vi var där i somras).
Så himla mysigt och fint men för jävla trångt bara. Det roliga var ju att vi sprang på ett par kompisar där inne i röran. Vad är oddsen liksom?
Söndagen var som sagt kalasdag men det fick jag inga bilder på. Däremot ska jag visa er alla fina grejer jag fick men det får bli i morgon.
 
Ha det gött så hörs vi!

Kommentarer
Postat av: Julia

Låter som en väldigt trevlig födelsedagshelg. Grattis i efterskott från ett födelsedagsbarn till ett annat!

Svar: Det var en väldigt trevlig helg och det verkar du också ha haft :) grattis till dig med lite i efterskott :)
Kristin Sandgren

2013-12-17 @ 07:05:58
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0