30 Januari

Här var det dött.
Det beror väl mest på att jag har haft två riktiga skitdagar med en skitnatt emellan. Jag känner mig inte som ett utsktetet päron utan snarare som en hel utsketen fruktträdgård. Vet inte om jag orkar dra hela långa ramsan men gårdagen innehöll en knäckt kråkrygg (eller rättare sagt en sträckt muskel), en flyttad mvc som vi nästan inte hittade, en ny bm som det inte klickade med för fem öre jag hade massa saker att ta upp men gavs inget tilfälle och det jag lyckades haspla ur mig fick ingen respons, dagen fortsatte med flera timmar på våc för att kolla Håkans rygg som man tydligen inte kan göra någonting åt ändå och han får nöja sig med ipren och alvedon. Värt.
I natt har jag sovit ca 1 timme sammanlagt eftersom jag inte kunde ta några halsbrännetabetter för jag skulle ta gallsyreprover i dag på morgonen och då ska man vara fastande minst tio timmar före (proverna har jag fått tjata mig till för hej klådan from hell är här igen). Fick sitta upp i sängen och försöka sova för bara jag tänkte tanken att ens kana ner med arslet så vällde halsbrännan upp i halsen så jag nästan kvävdes/kräktes. Gick till vårdcentralen i morse och höll på att somna i väntrummet, tog prover, vaggade hem och åt frukost sedan knaprade jag i mig ett par tabletter och slocknade i sängen och sov till 14.00(!) Har sedan dess legat på soffan och kännt mig helt död med huvudvärk och illamående och som grädden på moset den här jävla förkylningen som vägrar ge med sig.
Så där då har jag fått klaga och spy ur mig lite skit. Just nu är livet så långt ifrån en dans på rosor som man bara kan komma. Håll tummarna för att jag får sova i natt och förhoppningsvis vaknar som människa i morgon och att förkylningen börjar ge med sig.
Nu drog jag visst hela långa ramsan ändå men ni slipper få misären på bild i alla fall.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Heja dig. Det blir bättre. Tänk när du har ett litet knyte att mysa med i famnen. Fantastiskt!
Men helt rätt att skriva av sig o klaga lite. Det måste man få!

2013-01-31 @ 17:16:04
URL: http://www.mariabo.blogg.se
Postat av: sändy

blä för fasta när man är gravid å det enda man gör är å äta lixom. Hoppas det blir bättre snart!:) kram

2013-01-31 @ 19:59:47
URL: http://darkling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0