Tandagnissel och klart för tapetsering

Ja det där tandläkarbesöket gick väl inte helt smärtfritt om en säger. För det första så fick vi sitta och vänta en halvtimme. När Vide väl fick komma in visade det sig att anledningen att han skulle komma dit över huvud taget var för att tandläkaren skulle räkna hur många tänder han har(?!?!) Men vääärt att åka in till Vara för det när både jag och Håkan kan räkna på fingrarna precis hur bra som helst och eftersom vi kan muta med något roligare än en uppblåsbar handske så hade det säkert gått utan skrik och gråt också. Det blev med andra ord inga tänder räknade i dag och Vide är välkommen tillbaka i december. 
Fast resan var ju inte totalt i onödan för nu har vi faktiskt bestämt både tapeter och golv till lillsorkens rum och det kommer bli så fiiiiint.
 
Här är tapeten i fråga. Det blir en fondvägg av den här sorten och resten i vitt (den ser för övrigt sjukt tråkig ut på den här bilden men är jättefin i verkligheten)
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana

En uppblåsbar handske hade fått vem som helst att börja gråta ju höhö.. Tandläkare borde gå charmkurs.

2013-06-13 @ 11:28:57
URL: http://dianus.blogg.se
Postat av: sändy

Stackars Viden :/. När vi var där med Lennie så gick vi till fel tandläkare 3ggr!? Tilläggas bör att det var snöstorm å kallt å fjöla av alla plagg för att sen få höra att man gått till fel tandläkare upprepade gånger, gjorde att blodsockret var nere vid fotknölarna (på mej iaf)..

2013-06-13 @ 15:24:09
URL: http://darkling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0