11 November

Hej på er!
Jag har haft fullt upp hela helgen med massa trevligheter så jag har inte hunnit blogga någonting. Det är pappor som har firats, lördagsgodis i fjällans soffa som har inmundigats (heter det ens så?) och så har jag ju jobbat lite också och då fick jag minsann vara med om mitt allra första brandlarm. Fullt ös!
 
Den här dagen började väldigt bra med att jag vaknade i tid och hann äta frukost samtidigt som barnen och slapp bråka med påklädning och annat energikrävande. Härligt frostigt väder var det ute också så att gå till förskolan för att lämna Vide var rena fröjden för både ögat och själen. Jag hade för en gångs skull tänkt pallra mig i väg till gymmet men ville ju egentligen vara ute och gå men hinner inte ens sätta foten på löpbandet förren jag ser att jag har ett missat samtal från fjällis som tydligen ville ha med mig på en promenad. Då blev valet inte särskillt svårt.
En härlig runda på dryga sju kilometer blev det *hurtbulle med rosor på kinderna och snor i skägget*
 
Dagen hade säkert kunnat fortsätta lika bra men säg den lyckan som varar för evigt när jag kommer hem och öppnar diskmaskinen och ser att Håkan diskat min kära gjutgärnsgryta!! Får självklart ett vansinnesutbrott och ringer och skäller ut honom efter noter och gråter sedan en skvätt efter att ha slängt luren i örat på honom. Efter fem minuter ringer han upp och har googlat hur man gör för att få den fin igen så nu vet han ju vad han har att göra efter jobbet.
 
Vackra vyer från promenaden
och en inte så vacker gryta men den blir förhoppningsvis som ny igen.
 
Hur har eran start på veckan varit då?
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Gaah jag förstår gjutjärnsångesten! Min start på veckan är helt ok; god frulle, förvärkar på jobbet och vetskap om att jag bara jobbar 4 dagar till och sedan går jag på föräldraledighet :)

Svar: Åh vad spännande med förvärkar! Vilken vecka är du i nu igen? Skönt att du snart kan gå hem på jäsning ;) kram!
Kristin Sandgren

2013-11-11 @ 13:08:43
Postat av: Louise

Tacktack! Lite Sunes jul över den så helt klart värt sina 10 spänn :)

2013-11-11 @ 15:14:16
URL: http://www.moonlightdrive.blogg.se
Postat av: Maja

Gick precis in i vecka 38! Det är så blandade känslor att gå hem från jobbet faktiskt; skönt att kunna vara hemma och ta det lugnt men jag är rädd att jag kommer att börja klättra på väggarna efter ett tag ;) Kan inte ungjäkeln bara komma ut typ nu?! Vore en sådan snygg sorti från jobbet, med fostervatten droppande efter en liksom... ;)

Svar: Hahaha ja det vore ju verkligen att avsluta med flaggan i topp ;) Bra gjort ändå att orka jobba ända in i det sista :) Passa på och njut för snart är du aldrig ensam mer *elakt skratt* nädå skoja bara :P
Kristin Sandgren

2013-11-11 @ 16:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0