5 November

Hej på er!
I dag har jag inte hunnit ägna bloggen ens en tanke. Jag har så att säga haft häcken full. Jag har som vanligt (host) plockat, städat och tvättat och till och med slått lite av ett rekord då tvättkorgen var tom på tvätt i hela fem minuter. Senast det hände måste ju ha varit när jag fortfarande bodde hemma och det var mamma som tog hand om tvätten typ.
När jag inte har städat och fejat så har jag faktiskt suttit vid datorn men i stället för att slösurfa, blogga eller titta på Dexter så har jag tagit itu med mitt magsårsprojekt. Det som jag hade planerat att ta tag i när jag ändå gick hemma och skrotade men som jag bara har skutit på får äver änd äver och bara har gjort problemet större och större. Vad jag pratar om? Jo min mapp på datorn som heter "härslängerjaginallabilderfrånminneskortetochsorterarnärjagfårtid". Alltså en mapp med tusentalsbilder som ska sorteras i korrekta mappar eller slängas.
Ja ni förstår kanske varför jag kallade det mitt magsårsprojekt.
Fast nu är det äntligen gjort i alla fall!! Tog ju bara hela dagen *förvandlas till en blöt fläck på golvet*.
 
Fast det där med fläck stämmer faktiskt. Fast på tröjan och mysbrallorna då i sammarbete med liten ålande kräkmaskin och min egna naturliga fallenhet för att hälla ut saker över mig själv i samband med matlagning *ler schleten småbarnsmorsa*. Så innan jag kan götta mig i soffan och ta igen förlorad slösurfartid så måste jag ta en vända genom duschen för en...eh...sanering. Trevlig kväll önskar jag er alla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Å jag behöver verkligen ta tag i det där med foton jag med...

2013-11-05 @ 21:47:48
URL: http://storasyrran.blogg.se
Postat av: storasyrran

Å jag behöver verkligen ta tag i det där med foton jag med...

2013-11-05 @ 21:47:50
URL: http://storasyrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0