Strutsbeteende, plättar och kylig snålblåst

Hej hej *vinkar från soffhörnet".
Då var det kväll igen och jag har tid att ägna bloggen några minuter hähä.
Så vad har vi hittat på i dag då? Jag har ju inte städat ihjäl mig precis men jag kände att när jag gick där och plockade och det fem minuter efter såg likadant ut igen att jag kanske ska ta röjet i morgon när Vide är på förskolan punkt punkt punkt. Jag har alltså skutit på städandet ännu en dag men det är lite så jag jobbar *sticker huvudet i sanden*.
Vad har vi mer haft för oss då? Jo jag stekte en hel hög med plättar och pannkakor till Viden och sedan begav vi oss faktiskt ut till slut (allt för att slippa städa liksom) och gick till lekplatsen med varm choklad och pepparkakor i packningen. Där fick vi sällskap av Sofia och Sigge och hade det riktigt trevligt i den kyliga snålblåsten. Fast eftersom det är vinter nu för tiden så blev det vrölkallt och mörkt på typ fem minuter så då kröp vi hem igen för att tillreda kvällsmat, äta, lägga två barn i blöt och till slut lägga dom väldoftande nybadade gosegrisarna i sina sängar för natten. The end.
Hur har eran dag varit?
 
Nu ska jag bara götta mig framför datorn tills det är dags för mig att slänga in handduken. Här är några insta pics från dagen.
 
Ett frestande lass med plättar och pannkakor
En mössprydd rutchkanespecialist
Vantprydd hand hållandes chokladmjölksfylld mugg (eller fylld och fylld här har jag väl sörplat i mig det mesta)

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

jag har sagt det innan men jag gör det igen. du är för härlig! vad heter du på instagram (försökte desperat lista ut det men utan framgång haha)? får man följa?

Svar: Åh tack fina du *suger åt mig* jag heter kristinsandgren där och självklart får du följa mig ;) och jag dig då hoppas jag. kram!
Kristin Sandgren

2013-11-27 @ 13:01:25
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0