28 Oktober

Hej hej!
Hur har ni det i stormen? Här har det faktiskt inte börjat blåsa ännu men vi har allt förberett oss genom att knöka in bilen i garaget för en gångs skull samt tänt några stackars värmeljus. Nu vill jag ha lite fartvindar så jag inte har gjort allt detta förarbete förgäves.
Hur har helgen varit?
Lördagens fest var himla trevlig. Jag lyckades skrämma skiten ur två små barn som tiggde godis, vann en virkad snopp med tillhörande tomteluva och lärde mig att anledningen till att Elvis alltid åt mackor var för att han inte kunde äta med kniv och gaffel.
Det som är mindre trevligt är huvudvärken som alltid kommer efter en bra kväll. Jag är liksom knappt människa ens i dag. Jag är för gammal för fäzt (eller så har schletenheten någonting att göra med att jag satt uppe till halv ett i natt och tittade på Dexter...)
Dagen har spenderats tillsammans med fjällan i Kristinehamn men mer om det en annan dag.
 
Bilder från i lördags kommer också upp före midsommar skulle jag tro men så länge en till på mig. Tack för alla kommentarer på sminket förresten, jag blev väldigt nöjd faktiskt. Ångrar att jag inte tog mer bilder när det var nygjort och fräscht. Här är ju slutet på kvällen så jag ser ju lite flötig ut plus att munnen är lite utsmetad.

Kommentarer
Postat av: Tina

Diggar sminkningen =)

Svar: Tack! :)
Kristin Sandgren

2013-10-28 @ 19:48:08
URL: http://photobytina.blogg.se/
Postat av: Syrran

Ny profilbild på fejjan!!!

2013-10-28 @ 20:33:17
Postat av: Syrran

Ny profilbild på fejjan!!!

2013-10-28 @ 20:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0