20 Augusti

Herre min get vilken dag.
För er som har missat det så kan jag meddela att Kvänum har drabbats av översvämningar och varenda källare i hela samhället har blivit mer eller mindre vattenfyllda och även många företag är drabbade.
 
I morse när jag gick till jobbet så fick jag vada med vatten upp till knäna på sina ställen, alltså hela kvänum låg under vatten. Jag kunde lika gärna tagit båten till jobbet kändes det som. Helt galet! 
Vårat hus har som tur är ingen källare men många av mina vänner har och svärföräldrarna och jag lider verkligen med dom som har drabbats. Jag har vänner som har fått evakueras från sina hem och fortfarande inte fått kontroll på vattnet. Helt sjukt!
Även källaren på mitt jobb är översvämmad och på grund av det så har vi inte haft någon ström större delen av dagen. Det har såklart gått ändå men nu kommer kvällen och den kolsvarta natten. Men vi har rustat oss så gott det går med pannlampor, ficklampor och extrapersonal så detta grejar mina kära kollegor galant. Jag är även beredd på att hoppa in ifall det skulle krisa så vi får se hur det går. Håll gärna alla tummar ni har för att det inte ska komma något mer regn och att strömmen är tillbaka i morgon.
 
Tog en bild ut genom fönstret på jobbet som hamnade på svt.se. Här har det dock sjunkit undan rejält för när jag gick (läs simmade) där i morse så såg jag inte ens gräset(!)

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Gud så vatten! Och jag som klagar på regnet här ... som knappt är regn just nu. Hoppas att dina svärföräldrar, vänner och jobb får nån ordning på vattnet i husen snart ..

2014-08-21 @ 07:04:38
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Malin

Det är så sjukt mycket vatten!

2014-08-23 @ 20:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0