12 December

God morgon god morgon. Här sitter jag i soffan med en kopp kaffe och tänkte passa på att blogga en snabbis innan barnen hinner bli osams höhö.
 
Hur gick då luciafirandet i går då? Jo då, över förväntan. Vincent satt still i sin stol betydligt längre än vad jag trodde att han skulle göra i alla fall hehe.
Det började med att han helt sonika drog av sig pepparkakshatten och sade "hepp" samtidigt som han lade armarna i kors. Det bådar illa tänkte jag. Sedan fick han syn på oss på bakersta raden och började peka och ropa mamma och pappa. 
Barnen började sjunga. Vincent petade näsan. Barnen sjunger ännu en sång. Vincent försöker dra av hatten på pepparkakan brevid. Det var inte populärt. Barnen sjunger ännu en sång. Vincent tröttnar på riktigt och sätter igång sirenen och ropar på mamma.
 
Så där på slutet fick den lilla kören förstärkning av en falsksjungande sopran med dålig hållning. Dumt nog så placerade jag oss precis brevid fikat så den sista sången bjöd jag även publiken på jonglering (med litet barn). Häpp!
Följ pilen till cirkus Dalemo/Sandgren och lussebullarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0