19 December

Här sitter jag och päser i soffan med en kopp kaffe.
Vincent sover middag och Vide får då sitta lite vid Håkans dator och kolla på youtubeklipp så det finns ju förutsättningar för mig att att få en liten stund i lugn och ro här med datorn i knät heheheeee *mother of the year*.
På förmiddagen har vi varit hos kompisar och fikat och haft det trevligt men trevligast av allt var nog att få promenera fram och tillbaka i SOLSKEN. Jag skriver det igen S-O-L-S-K-E-N. Tyvärr har den gått i moln nu igen men en får väl vara glad för det lilla antar jag,
 
Annars är det fortfarande lite svårt att greppa att det är julafton nästa vecka. Det är väl det faktumet att granen står och barrar i sitt hörn och att julkorten trillar in i brevlådan som gör det lite lättare att förstå vilken tid på året det är men lite snö skulle ju inte skada nej.
Har ni skickat några julkort i år? Det har vi i vanlig ordning gjort och ni kommer väl ihåg vilken svettig upplevelse fotograferingen var?
Nu tror jag att alla julkort har kommit fram till sina mottagare så nu vågar jag mig på att lägga upp slutresultatet här.
 
Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0