Favoriter på instagram

Nu tänkte jag komma med ett par finfina tips till er. 
Jag hänger (osunt) mycket inne på instagram, ja tills ögonen går i kors faktiskt, så jag tänkte nu tipsa om några av mina favoriter som kanske kan få förgylla även era flöden.
 
Som ni vet så är smink ett av mina största intressen så här har ni dom instagrammare som jag inspireras mest av just nu inom den kategorin. 
 
Först ut är @jordanhans. Ja vad finns det att säga? Ord är överflödiga som ni ser. Hon är helt grym och jag är bra sugen på att ge mej på en liknande sminkning som den i mitten längst ner. Så cool!
 
En tjej som jag har följt länge i bloggvärlden och nu vidare till instagram *stalker* är @lindahallbergs. Hon gör massor med bärbara sminkningar och även mer extrema looker och alla är lika inspirerande om ni frågar mig. Hon har gjort mig ordentligt sugen på en babyblå eyeliner i alla fall.
 
En annan väldigt inspirerande tjej är @lolaliner. Ääääälskar 90-tals läpparna i mittenbilden och japp hon var även en av anledningarna till att jag ville prova lia hår.
 
 
Nästa grymma tjej är @mariamalone1122. När smink blir till konst eller snarare science fiction. Hon gör sådana fantastiska förvandlingar att jag tappar hakan varenda gåg hon uppdaterar. Nämen i dag vill jag vara Clint Eastwood *kletar på lite smink*.
 
Nästa tips är @sebastienmua. Den här killen är bara sexton år och redan jätte talangfull. Önskar jag hade hans ögonbryn!
 
@pennold är ännu en grym tjej som bjuder på mycket färgglada och häftiga sminkningar. Längst upp till höger är en look jag måste prova. Glittriga läppar och glansiga ögonlock. Dom bleka brynen däremot skulle jag aldrig kunna bära upp tyvärr.
 
Sista tipset för idag är fantastiska @naye0na. Alltså jag orkar inte hur snygg denna människan är. En stor inspirationskälla helt klart.
 
Tänk vad mycket kul det går att göra med smink och tänk vad lycklig jag skulle bli om jag någon dag bara blev hälften så bra som dessa ovan nämnda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0