Vårkänslor och regnbågsfjärtar

Hej på er!
Den här dagen har gått i ett på något konstigt sätt. Visst har jag hunnit röja lite men det känns ändå på något sätt som att den här dagen bara har försvunnt. Men vilken dag sen! Bara jag som har haft vårkänslor? Kvänum har bjudit på flera härliga plusgrader, smältande snö, sol från en klarblå himmel och fågelkvitter. Men så kommer man ju på att det bara är februari och blir med ens bitter.
Dagen har i alla fall avslutats på bästa sätt med ett gympapass i en fullknökad gympasal (än så länge är det ingen som gett upp sitt nyårslöfte...)
Riktigt svettigt var det men allra svettigast tycker jag att själva stretchingen är. Inte för att den är fysiskt jobbig på något sätt utan mest för att det blir knäpptyst och jag får typ svåra tvångstankar om att jag ska få värsta pruttanfallet. Inte fisa, inte fisa, inte fisa mässar jag inne i huvudet och blir svettigare och svettigare för varje minut. 
 
Vilken tur då att jag är kvinna:
 
 
Fast mina luktar hallon.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha!
Än en gång får man sig ett gott skratt när man läser din blogg. Är tur att en kan läsa ikapp lite efter en riktig helvetesvecka =)

2014-02-23 @ 20:35:34
URL: http://desenastetankarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0