12 Juli

Nä nu får det vara slut på tystnaden här inne.
Dags för mig att börja blogga igen för jag har faktiskt saknat det otroligt mycket och nu har jag ju faktiskt någonting att skriva om. Massor att skriva om egentligen men vi börjar väl med det allra senaste; dagen då vi skapade rubriker på Liseberg genom att fastna i Kålleradon. Jomenvisst. Då kan vi checka av det på listan liksom.
 
Jag och Håkan drog på en mysig heldagsdejt till Liseberg i Onsdags och passade då på att fastna i åkattraktionen Kållerado. Det var precis i slutet som båtarna fastnade och alla till slut klämdes ihop och kom ingenstans. Av cirka 15 båtar så var det givetvis våran båt, och självklart änden med mig och Håkan, som fastnade där det strilade en jämn ström av kallt vatten ner i våra nackar höhö. Fast tur då att det var cirka en biljon grader varmt ute och det i ärlighetens namn var rätt så gött att sitta där och bli lite avsvalkad.
För övrigt var det inget dramatiskt alls. Vi fick hjälp att klättra in till kanten och efter en stund var Kålleradon igång igen.
Jag lade givetvis upp en bild på spektaklet på instagram och facebook och min vän Sara som jobbar på svt.se ville låna bilden till en artiekl och det slutade med att jag även blev citerad och fick mitt tryne uppsmällt under rubriken haha så himla kul.
 
Hela artikeln går att läsa här för den som är intresserad.
Men det roliga slutade såklart inte där. När vi satt där under vattnet och muttrade jag och Håkan så hade övriga medresenärer i båten väldigt roligt åt oss. "I dag köper ni nog ingen trisslott" fnissade dom. Vi köpte förvisso ingen trisslott men passade på att satsa femton kronor på paradis/alladin-hjulet och vann stjärnvinst direkt. PLUS att vi dagen efter såg att vi vunnit 450 spänn på lotto under onsdagen. Sååååaaaatteeeeeeeeh! Skrattar bäst som skrattar sist.

Kommentarer
Postat av: Tess

Ja, det var nog rätt karusell att fastna i iaf :-) Så det inte var uppochner i en bergochdalbana :-)

Svar: Haha ja vi kom snabbt fram till att det var rätt attraktion att sitta fast i ;) i helix hade varit mindre kul eftersom det kändes som om en satt upp och ner större delen av tiden i den ;)
Kristin Sandgren

2014-07-12 @ 23:17:43
URL: http://highlandertess.blogg.se
Postat av: storasyrran

UNderbart! Welcome back!

Svar: Tack! <3 <3 <3
Kristin Sandgren

2014-07-13 @ 23:14:32
URL: http://storasyrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0