Throwback Thursday

Här kommer då det som ni alla har väntat på hela dagen (höhö) ännu en tillbakablick från mitt fantastiska...eh liv.
 
Vi slänger oss ut i skog och mark och hamnar i ett tält runt -99 skulle jag tro. Jag är iförd min brors brallor och ett huckle *gömmer mig bakom en skämskudde*. En av dom här puddingarna gick senare och blev supermodell och kan nu ses i en av synsams reklamfilmer.
En suddig bild på mig med rastaflätor. Jag har nästan inga bilder på mig själv från den perioden tyvärr. Himla smidig frisyr (när en inte satte sig på håret förstås...)
Här kan en ju tro att det är maskerad på gång men nä jag gick tydligen klädd så där frivilligt. Huvudbonaderna har jag för mig att vi hittade på plats och jag tar blekheten till nya genomskinliga nivåer...
En selfie hemma i tonårsrummet iförd mina favoritörhängen, stooora silvriga ringar, erkänn att ni också hade ett par. Vi kan även konstatera att jag gillade att nåla upp saker på väggarna så som knäppa teckningar (ovanför spegeln) och filmplancher som jag tiggde till mig på bion. Få var dom kvadratcentimetrar av tapet som stack fram i röran.
"Syrran, du kan la ta en bild på mig. Jag ställer mig här framför den heltäckningsmattebeklädda trappan där sneda tavlor och sladdar hängande från övervåningen ger en "lagom" rörig bakgrund samtidigt som jag masserar mitt egna arsle.
Marianne och jag i sällskap med en tub Zon där jag låtsas smörja in mig på axeln...
Jag kommer osökt att tänka på frasen min pappa alltid upprepade när man hivade fram kameran. "Tänk på vad du tar kort på nu för det kostar fem kronor att framkalla bilden"
På karnevalen i trean så var våran klass den här reklamfilmen. Om det var någon som fattade det? Nej. Vann vi? Nej. Dom som vann var utklädda till pirater och hade byggt en jävla båt i kartong. Bitter? ...Nej.

Kommentarer
Postat av: Anna

Var det nån brud som inte hade de där stora silvriga ringarna monterade i öronen? ;p

Svar: hehe det var nog lättare att hitta någon som inte hade dom ja ;)
Kristin Sandgren

2014-03-07 @ 07:05:14
URL: http://desenastetankarna.blogg.se
Postat av: Diana

Ååååh!!! Detta är lätt min nya favvokategori hos dig, efter Håkans såklart ;)

Svar: Hehe den börjar bli min favorit också men jag börjar få ont om bilder typ. Får rota runt på datorn också tror jag :) Du bloggar för jävla dåligt förresten *skickar en syberspark i röven* <3
Kristin Sandgren

2014-03-08 @ 20:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0