2 Oktober

Hej ifrån soffhörnet!
Fast här har jag faktiskt inte suttit och klämt särskillt länge vill jag bara påpeka. Nepp. Denna lediga dag så har det varit så gott som fullt ös från start faktiskt.
Lämna Vide på förskolan och älga bort till Räfsan för att skola in Vincent en timme. Det gick kanonbra och han röjde runt som om han aldrig hade gjort något annat och det är ju skönt. Det återstår att se vad han kommer tycka om att bli lämnad där men magkänslan är bra.
Sedan packade vi ner oss i vagnen och lämnade tillbaka den felaktiga jackan och fick rätt tillbaka och sedan vidare på en kaffe hemma hos fjällan. Sen var vi en sväng i affären för att proviantera till spenatsoppan som tillagades till lunch.
Sen passade jag på att plocka, diska och tvätta samt jaga Vincent här och var innan det var dags att hämta hem Vide. Fast honom fick jag inte med mig hem utan han följde med en kompis för att leka. Kommer nog aldrig vänja mig vid att han är så stor nu att han tar med sig kompisar hem eller går hem och leker själv hos andra.
Vincent och jag traskade hem igen och sedan var det bums i säng för hans del och han sover fortfarande.
Jag fortsatte mitt plockande och nu precis kände jag att jag bara var tvungen att sörpla kaffe och äta kaka framför teven samt blogga om denna otroligt intressanta dag hähä.
 
Höstigt och fint har vi det i dag också fast solen hade ju gärna fått skina också.
Ett stycke trött liten sötpelle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0