10 Februari

Hallå hallå här är jag!
Nu har det gått ett par dagar IGEN sedan jag stack in näsan här och jag har som vanligt ingen bättre ursäkt än att jag typ varken hunnit eller orkat.
Helgen har varit bra i alla fall och på lördagen stod trevlig trettioårsbaluns på schemat (som ni ska få se bilder från lite senare) men inget gott som inte för något ont med sig (nytt ordspråk som jag uppfinner här och nu) för självklart gav min kamera upp för gott i lördags natt. BUHU. Jag har förvisso önskat mig en ny i smyg och det har väl min käre canon snappat upp så nu gjorde den slag i saken på egen hand och slutade fungera helt enkelt. Deppigt värre som ni förstår. Kanske möjligtvis så skulle jag klara mig med att bara köpa ett nytt objektiv men å andra sidan så har ju kameran snart fyra år på nacken så en kanske lika bra ska slå till på en helt ny? Men vilken? Aja jag får forska i detta men en ny kamera måste jag ju ha så mycket som jag fotar.
 
Slut på gnället!
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan fixa med bilderna från lördagen och slänga upp här.
Så här såg jag ut i alla fall i form av en posig selfie. Jag blev sååå nöjd med sminket! Vågade mig äntligen på att sminka mig med lösglitter och wow alltså vilket lyft det ger till makeupen. Nästa fest får det bli ännu mera glitter banne mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0