11 Februari

Hallå där vad gör ni?
Här står en ledig slappardag på schemat om ni undrar. Välbehövligt.
I går natt höll Vincent på och krånglade mellan 03.30 och 04.15 cirka och jag var mer död än levande på jobbet i går eftersom jag hade så svårt att somna om (och då var det ändå Håkan som sprang skyttetrafik...) I dag vaknade jag med ett ryck av att Vincent illvrålar och jag bara Nääääj ska han vara vaken mitt i natten nu igen *paniksvettas* jag pallar inte! Fast så var klockan 07.30 liksom. Phju. Det säger ju ändå en del om hur jävla trött jag är just nu.
Fast jag förstår ju egentligen inte vad jag klagar för när vi har en sån natt med "krångel" i halvåret på sin höjd. Alla övriga nätter får jag ju sova som en stucken gris typ tretton timmar i rad om jag går och lägger mig i tid höhö.
 
Nåväl.
 
Här slappar vi som sagt även om jag faktiskt har fått lite städ och plock gjort också förstås. Min kära far kommer ju hit och fikar i eftermiddag så då får en väl försöka anstränga sig antar jag höhö.
 
Fick ett obeskrivligt sug efter skolmatsfavoriten blodpudding, potatisbullar och bacon i dag så det fick det bli til lunch.
 
Bild på mat och en linslusig snart tvååring.
Nu när den kortaste av oss sover middag så passar jag och Vide på att ta varsin kaka och mysa ner oss framför en film. Jag lägger även till en stor kopp kaffe till den ekvationen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0