Ett brinnande inferno och ett rykande färskt passfoto

Hej och go kväll bloggen. Tänkte att jag skulle trotsa tröttheten och slänga in ett par meningar här innan ögonen slår ihop för i kväll. Det känns lite som att det har brunnit i huvudet faktistk men det hänger väl ihop med förmiddagens brandutbildning kan jag tro höhö.
Det här med brandutbildning är något som en borde göra ännu oftare känner jag för om det någon gång uppstår en brand, på jobbet eller i hemmet, så är det bra om den där kunskapen sitter lite i ryggmärgen känner jag.
Vi fick även prova på att släcka en liten brand i tur och ordning och det klarade ju såklart alla jättebra på ett par sekunder...utom jag. Självklart var jag sist och sprang fram med skumsläckaren i högsta hugg och sprutade och sprutade....och sprutade men elden vägrade ge sig och helt plötsligt var skummet SLUT(!!!)
 
Kom och ta mig långt härifrån *klapp klapp*
 
Det roliga var ju att precis innan detta hade vi fått se en film som hetter "När allting gick fel" och jag skämtade med kollegan brevid om att vi visst skulle få se filmen om mitt liv...
 
Men jag slängde mig i alla fall i sista sekunden efter kolsyresläckaren i stället och fick stopp på branden så att vi i morgon kunde slippa läsa rubriker som "Tjugo kommunanställda fast i brinnande inferno, inga liv gick att rädda"
 
Nä det blir nog aldrig någon brandman utav mig och det kändes som lite av en befrielse faktiskt att gå tillbaka till jobbet igen där jag faktiskt har koll på läget höhö.
 
Pass opp! Vi avslutar med en rykande het färsk passbild
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0