27 September

Hej på er.
Det är ju nästan så att en kan tro att jag har glömt av att jag har en blogg när det har varit dött här inne i nästan en månad(!) men tro mig det har jag inte. Så varav denna tystnad? Jag är inte riktigt redo att skriva om den största anledningen ännu men så mycket kan jag säga att det just nu är lite mycket på flera plan för min del och jag har egentligen sedan början av sommaren mått dåligt till och från. Detta har såklart medfört att det här med att klicka sig in på bloggen och skriva om brunsås och annat trams och låtsas som ingenting har känts så jävla meningslöst och krystat. Så nu vet ni läget lite. 
Det dumma är att själva bloggandet och det kreativa runt det är det som brukar får mig att må bra och ger mig mycket glädje men nu har det i stället blivit en ond spiral. Jag orkar inte blogga för att allt bara känns jobbigt fast jag kanske egentligen hade behövt blogga för att känna mig bättre och få energi igen. Typ så.
Kanske var det bara ett sånt här inlägg som behövdes för att få mig på rätt köl igen. Rensa luften lite.
Aja nu ska jag sluta svamla.
 
Det är ju inte bara jämmer och elände i mitt liv såklart. I torsdags spenderade jag en heldag i en studio i Trollhättan och spelade in ett antal scener till en kommande svensk film(!!!) Statist javisst. Det närmsta jag tidigare har kommit en filmproduktion är när pappas get var med i en film på åttiotalet såååatteh. Tyvärr får man inte säga ett pip om någonting förrän filmen har haft premiär så jag får väl hojta till när det närmar sig. Det var i alla fall något av det häftigaste och roligaste jag har varit med om i hela mitt liv och precis vad jag behövde nu.
 
Helgen har varit bra även den och började med ett rejält städarröj och avslutades med gofika och en utslagen tvååring. Nu taggar vi broöppning (ja alltså första avsnittet av säsong tre av Bron. Iiiiiih!)
 
 
Puss och kram på er ♥
 

Kommentarer
Postat av: August

Älskade vän❤️

2015-09-28 @ 09:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0