15 December

tjo!
Jag kravlade mej upp till slut. Jobbet i natt gick väl bra men jag har sedan jag blev gravid fått väldigt ont i ryggen och det tar inte lång tid innan jag är så trött i den att jag knappt orkar släpa mig fram. Det har gjort att jag även fått ont i ischias igen och det gör ju inte saken bättre. Kände att jag inte klarar av två nätter på raken så i natt har jag sjukanmällt mej. Jag velade in i det sista hur jag skulle göra för jag vill ju jobba men man måste ju tänka lite på sig själv ibland också. Mår inte jag bra mår ju inte pyret bra. Nu jobbar jag dagtid fram till söndag och då tror jag det går bättre när jag slipper gå själv utan kan ta hjälp när jag känner att det behövs.
Får nog prata med BM om detta.

Snö har det kommit också och det är såååå mysigt. Hoppas det ligger kvar tills imorn så jag får snö på min födelsedag. Det kan jag inte komma ihåg sist när det var. Den får gärna ligga kvar till julafton också.

Nu ska jag nörda mig lite vid datorn
smell you later

Kommentarer
Postat av: sandra

den får gärna ligga kvar tills jag fyller också =)

2009-12-15 @ 20:54:38
URL: http://sandralundstrom.blogg.se/
Postat av: sandra

jag vet inte hur långt det är gånget än, men jag börjar tro att det är lite färskare än dej. iaf om vi jämför magar;). Vi ska dit den 28dec, så snaaart vet vi mer exakt:D. Å fläshar bäbisen könet vill vi nog gärna veta vad det blir:), ska ni kolla det?

2009-12-15 @ 22:10:36
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: Malin

Skaffa TNS den hjälpte mot min ischias! Du bokar tid på sjukgymnastiken så får du låna en mot en kostad av 80 (tror jag, inte mer än hundra spänn iallafall) och den är en riktig räddare i nöden!

2009-12-16 @ 08:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0