9 Oktober

Tjena!
Nu kände jag att jag var tvungen att uppdatera lite här höhö. Är så fruktansvärt rastlös idag, vet inte vad det är med mej. Men inte orkar jag ta tag i någonting heller. Borde ju egentligen börja rensa lite inför flytten (jodå jag gillar att va ute i god tid) så man slipper det sen. Men som sagt jag har svårt för att komma igång med någonting i dag. Har i alla fall fått lite mer arbetspass inbokade i nästa vecka och veckan efter det. Fyllde i de hålen som fanns i mitt schema så det känns gött.
Håkan och jag hade ju tänkt åka in till lidköping i dag och kolla på kök men de stänger kl 13 så det får vi göra i morn i stället innan jag åker till jobbet. Har dom inget där så blir det ju som sagt ett IKEA kök. Ni kanske vill se lite bilder på huset. Dessvärre har jag nog inga utifrån men inifrån har jag tagit en del för ett tag sen. Det kanske kommer upp senare....
Nu ska jag i alla fall ut och hämta mer ved för jag har eldat upp allt som fanns här inne.

Kommentarer
Postat av: Malin Fjäll

Jag vill se bilder, massor av bilder =) Tänkte kolla med dig om new moon premiären, ewe sa att du ville med så jag tänkte kolla om jag ska förboka en biljett även till dig när de släpps?

2009-10-09 @ 14:18:03
Postat av: Frida

SV:

HAHAHAHAHAHA Ja det var ett tag sedan;)

Jag har också slutat med sånthoho

Ska se ifall jag kommer. Vore ju jäkligt kul, plus att jag aldrig har varit på Kronan.

2009-10-09 @ 14:20:02
URL: http://www.metrobloggen.se/firemoonhorses

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0