31 Januari

Godmorgon
Har precis ätit en smaskig frukost bestående av havregrynsgröt med jordgubbsylt och en smörgås med kaviar. Skanog gifta mej med min nya spis för den är ta mej fan helt underbar. Det går typ fortare att koka en portion havregrynsgröt än det tar att bre en macka. Fantastiskt! Men i går däremot gjorde jag nog en ännnu godare frukost. Eftersom vi hade sovmorgon i går så var det görr med nåt lite matigare. Jag hittade "receptet" i en blogg. Jag tog rostmackor som jag klämde ut ett hål i mitten med hjälp av ett litet glas. Sedan lägger man dem i stekpannan och knäcker ett ägg i varje hål och steker på bägge sidor så ägget blir fast. Sedan steker man bacon och lägger på mackorna. Färdigt! Så jävla gött med ett stooort glas apelsinjuice till. Inte så hemskans nyttigt kanske men man behöver ju inte äta det varje dag.
Nu ska jag försöka sluta prata om mat.
Idag verkar det som om Håkan är lite piggare så han och Stig ska måla taket i tv-rummet så jag kan ringa i morn och be dom köra hit soffan och köksbordet så blir det lite ordning på torpet snart..
Har ett stort problem också som stressar mej nåt bedrövligt. Ska ju på bröllop på lördag och klänningen som jag tänkt ha ser helt för jävlig ut på mej nu. Jag kommer ju i den men den urringningen plus mina nya boobs som vägrar sluta växa är ingen bra kombination. Ser ut som om jag har en röv under hakan. Not nice.

Kommentarer
Postat av: sandra

Diana hade vart vacker in´ hihi

jag har åkt på traderaDrogen haha, mycket skit finns det men en del fint me hoho :)

2010-01-31 @ 18:57:55
URL: http://darkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0